Chicago, IL - Pe data de 15 Octombrie, 2017, orele 15:00 va avea loc la Oxigen2 TV Studio (5959 Berenice Ave) lansarea seriei de cărți “Creating Ease” în limba Română, cu “Crează-ți Ușorul” primul volum și “Crează-ți Ușorul @Servici” al doilea volum, sub semnătura lui Carmen Sauciuc-Osz, RMT. Seria a fost publicată cu succes în Statele Unite în 2015 și 2016 respectiv, în limba Engleză.

 

Cărțile abordează cu sensibilitate subiecte delicate, precum dificultatea, durerea, teama de confruntare, teama de acceptare, lipsa de stimă de sine și lipsa de valoare personală; după care abordează cinci concepte uriașe, și aduce soluții ușor de implementat (practicile ghidate de gând-simț) prezentate printr-o perspectivă proaspătă ce îndeamnă cititorul la auto-cunoaștere, motivație și acțiune.

 

Autoarea a avut dintotdeauna un grad înalt de conștientizare (self-aware) cu o mare puritate a minții. Acesteia îi vine ușor înțelegerea subiectelor complexe, împreună cu capacitatea de a le desface în subiecte mai simple și de a le traduce pentru înțelegere comună. Carmen Sauciuc-Osz, RMT educă prin motivație și inspirație, lucrează eficient și îndeplinește mult, iar pasiunea ei neclintită pentru îmbunătățire inspiră pe alții să-și sporească starea de bine și armonie.

 

Carmen Sauciuc-Osz, RMT este născută în Caras Severin și locuiește de peste 20 de ani, în Statele Unite. Ea va fi prezentă în Chicago pentru lansarea seriei inspiraționale în limba Română și pentru a împărtăși secretele dezvoltării personale prin Crearea Ușorului… Participanții vor avea posibilitatea de a “gusta” din practica ghidată de gând-simț (care este pe larg prezentată în ambele volume).

 

A Creea Ușorul este voința liberă. Prin Crearea Ușorului te dezlegi de dificultăți și durere și simultan atingi dimensiuni existențiale superioare.

 

Imaginează-ți viața eliberată de supărare, tristețe sau resentimentul de dificultate care îți macină sufletul și te împiedică sa mergi înainte: încearcă practicile ghidate de gând-simț introduse aici.

 

Acest ghid practic te învață cum să de-creezi obiceiuri subconștiente care nu îți mai aduc folos, și cum să creezi starea de bine cea mult căutată: starea de ușor, de valoare de sine și armonie.

 

Inspirațională, pentru dezvoltare personală sau reducere a stresului, sau pentru oricine se confruntă cu dificultăți sau dureri, fizice, emoționale, intelectuale, financiare, sau de relații, această carte este pentru Tine.



Informații adiționale puteți găsi la facebook.com/creatingease sau https://goo.gl/renNES