oraş Sânnicolau Mare, Jud. Timiş, ROMÂNIA
Tel mobil: +4076-5255-072
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Limbi străine: engleza, italiana.
Localităţi importante apropiate: vama Cenad - 9 km, Timişoara – 60 km, Arad - 60 km,timp de parcurgere 40 minute.Aleea ce duce din drumul principal spre casa familiei Michnea este acoperită cu boltă de viţă - de - vie. Casa familiei Michnea este compusă dintr-o casă cu parter şi etaj şi subsol  impartita astfel:

Ø In subsol se afla - doua garaje interioare, doua dormitoare , si un birou , o bai, camera pentru centrala , si alte patru camere pentru depozitare.

Ø la parter se află – un apartament, compus din 3 dormitoare, 1 baie mare, o bucătărie, în spatele fiecărei bucătării se află o cameră pentru depozitare o sufragerie şi un balcon.

Ø La etaj se află – un alt apartament, compus din 3 dormitoare, 1 baie mare, o bucătărie, în spatele fiecărei bucătării se află o cameră pentru depozitare, o sufragerie şi două balcoane.

Ø În curtea imobilului în suprafaţă de 1213 mp2, se află foisorul pentru luat masa pe perioada de vara,in spatiu amenajat special este cuptorul de gratare  si  spatiul de bucatarie de vara cu casa si chiuveta pentru afara, curtea este umbrit a de 45 de pomi fructiferi, caisi , ciresii, pruni meri, visini, in fata casei fiind un spatiu amenajat numai pentru flori.Grădina casei este mare, în apropiere sunt pomi fructiferi şi viţă-de-vie.

Dotări casei - Curent electric, apă caldă, încălzire centrală , gresie, faianta .Foisorul si o anexa pentru depozitat in curtea imobilului.

Parterul  casei poate fi folosit ca sediu  de firma unde lejer  au loc;  birourile, spatiile de depozitare ale actelor, avand baie proprie, si ramane loc suficient ca cele doua garaje subterane raman goale ,acestea fiind transformate in timpul cat imobilui era locuit in spatii de distractie  pentru copii avand masa de pin -pong  iar  parterul si etajul superior poate fii folosit pentru cazarea personalului  doastra avand si intrarii separate cat si intrari comune care se pot bloca prin inchiderea cheilor usilor de acces ,

- imobilul cu toate ca este central,   la 5 minute de toate  bancile si de  administratia fiscala este intr-o zona de liniste totala.

Parterul poate fi folosit ca  spatiu de intalniri de afaceri, unde se poate  servi masa , s-au ca un alt apartament de protocol .

In spatele imobilului se mai afla un loc de parcare privata ,iar prin fata imobilului trece  raul Aranca , oferind o priveliste deosebita de pe ambele balcoane pozitionate in fata imobilului.

Avantajele achizitionarii acestui imobil ; se poate prelua imediat,, se poate modifica imediat, fara investitii de valoare sa fie transformata in  azil de batrani , clinica privata,  poate fi apartamentata in 4 apartamente de ultimele doua nivele,  apartamente de doua camere , baie si bucatarie fiecare care ar aduce un venit de 150/euro pe luna de apaartament , avand in vedere ca fabricile din zona inchiriaza apartamente  . si etajul de jos poate fii apartamentat dar cu ceva investitii deoarece sunt doua garaje interioare care  ar trebui modificate.

Merita vazuta.