Partenerii din SUA ai concursului "Miss Diaspora" invita domnisoarele cu varsta cuprinsa intre 16-23 de ani sa se inscrie la preselectie pe SUA, care va avea loc in luna iunie la Chicago, in cadrul festivalului "Origini Romanesti" (Romanian Heritage Festival). Doua dintre finaliste vor avea onoarea sa reprezinte SUA la finala care va avea loc anul acesta in Roma, Italia.

"Miss Diaspora" este un concurs de frumusete si spiritualitate romaneasca, adresat tinerelor de origine romana din diaspora. Finala concursului "Miss Diaspora" editia 2011 este organizat de Asociatia Pro Familia, Bucuresti, Romania, in colaborare cu Asociatia Romanilor din Italia.

Succesul celor 10 editii organizate pana acum demonstreaza un puternic impact emotional atat in tara cat si in comunitatile romanesti din intreaga lume.

Finalistele vor urma cursuri de pregatire pentru evolutia scenica si cursuri de cultura si spiritualitate romaneasca. Gala finala este un spectacol modern, antrenant in care finalistele isi pot demonstra atat inteligenta, spontaneitatea, farmecul, cat si apropierea de traditiile culturale ale poporului roman.

Domnisoarele interesate in mai multe detalii pot trimite un email la adresa:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Marian Petruta - Gandacul de Colorado