Dam spre inchiriere apartament cu 2 dormitoare mari si 2 bai in Morton Grove, langa intersectia Dempster St si Waukegan Rd pentru suma de $1350.00 / luna. Apartamentul are 1,250.00 SF, este la primul etaj si are un balcon mare cu iesire din bucatarie si de asemeni din sufragerie. Este localizat aproape de Metra si de highway, are acces la Forest Preserve, si se afla in zona cu scoli foarte bune ( 9 and 10 out of 10).

Cerem o luna depozit, lease pe un an si chiriasul este responsabil pentru bilul de electricitate: aerul conditionat, caldura si aragazul sunt toate pe electricitate. Daca faceti SAVING PLAN cu Comed-ul, bilul de electricitate poate ajunge in medie de $100 sau $120 / luna pentru tot consumul electric al apartamentului. Carpeta din ambele dormitoare a fost schimbata in toamna anului trecut (2015) si arata impecabil. Apartamentul e proaspat varuit si foarte curat. 

Apartamentul are de asemeni un loc de parcare reservat iar pentru masinile extra, se gasesc spatii libere la GUEST PARKING. Laundry se afla in basement-ul cladirii. Pentru cei care isi vor face ID-uri pe aceasta locatie, vor avea acces in timpul verii si la piscinile publice din Morton Grove. 

Daca sunteti interesati, contactati-ne la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Va multumim.