Website-uri dedicate comunitatii



Portalul Romanilor din Chicago (Chicago Romanian Community Online)
Portalul Romanilor din Chicago este singurul website dedicat exclusiv romano-americanilor din Chicago Greater Area. Website-ul ofera stiri din comunitate, informatii utile, ghidul noului venit la Chicago, anunturi de mica publicitate si reclame, gratuit, tuturor utilizatorilor sai.


Romanian-Portal
Romanian Portal este unul dintre cele mai vechi si complete website-uri dedicate comunitatii din SUA si Canada. Fiind creat in Chicago si datorita faptului ca in Chicago exista o comunitate romaneasca puternica, forumul destinat orasului Chicago in cadrul portalului este unul dintre cele mai active si utile resurse online.
 
Informatii in romaneste despre consulatul Romaniei din Chicago. Pentru informatii in limba engleza, vizitati website-ul consulatului.



Grupuri de discutii/Forumuri





Grupul Yahoo! romani_la_chicago (romani_la_chicago) este cel mai popular forum de discutii online pentru romanii din Chicago. Aici vei primi raspuns daca ai intrebari referitoare la oras, comunitate, aspecte legale samd.


Grupul Yahoo! romanianschicago (romanianschicago) este o alternativa bine venita la romani_la_chicago, pentru cei care doresc o alta perspectiva asupra aceleiasi lumi virtuale

Grupul Yahoo! romani_in_lume (romani_in_lume) se adreseaza, asa cum ii spune si numele, tuturor romanilor plecati prin lume sau din Romania, dar pentru ca este BLOCKEDit din Chicago, anumite discutii pot fi relevante pentru cei care interesati de comunitatea romaneasca din regiune


Organizatii Non-Profit




Round Table Society, NFP
Round Table Society este o organizatie de tineri voluntari, fara afiliere politica sau religioasa. Misiunea Round Table Society este de a promova interesele romanilor si Romaniei in Statele Unite.


Link-uri utile din Romania


Romanian Culture http://www.culture.ro/

Gazete.ro http://www.gazete.ro/

Ziare.com http://www.ziare.com/

Revista Presei http://www.revistapresei.ro/

Institute for Cultural Memory http://www.cimec.ro/

Welcome to Romania http://www.ici.ro/romania/

Tourism in Romania http://www.turism.ro/

Romanian Tour http://www.romaniantour.ro/

RoTravel, your web guide to Romania http://www.rotravel.com/

Romanian Tourism http://www.romaniantourism.ro/ 

Info Tourism http://www.infoturism.ro/

Tourism info http://www.turisminfo.ro/

Hotels.ro http://www.hotels.ro/

Forum for Romanians all over the world http://www.forumromania.ro/

Romanian Top 100 http://www.top100.ro

Ngo.ro http://www.ngo.ro/

Yellow Pages http://www.paginiaurii.ro/