GREAT RECOVER CONSTRUCTION  Inc.  angajeaza lucratori cu experienta in instalarea geamurilor si remodeling.

Scopul nostru este sa angajam o persoana apta de a face un job de sinestatator de la inceput si pina la sfirsit , in instalarea geamurilor sau remodeling. De asemenea pentru ca lucru sa mearga mai usor si joburile sa fie mai activ  terminate vom mai angaja si o a doua persoana pentru ajutor.

Avem nevoie urgent sa angajam persoana potrivita. Pe termen lung, cu posibilitatea de crestere personala si a salariului. Garantam lucru pentru urmatorul an, cu posibilitatea de a lucra 7 zile pe saptamina , full time, daca se incadreaza in cerintele de mai sus.

In acelasi timp suntem deschisi pentru a  angaja si o persoana fara experienta in domeniu, pe care o vom antrena, pentru lucru ulterior.

Criteriile de eligibilitate pentru job sunt urmatoarele: drept legal de lucru pe teritoriul SUA cu SSN, si masina pentru transportare personala pina si de la lucru. Background check pentru persoanele  angajate este obligatoriu din cauza angajarii pe care o are compania cu insurance-ul.

Asteptam detaliile DVS intr-un email la adresa  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,

sau mesaje, si apeluri la numarele urmatoare 224-600-7120 , 224-600-7001 (noi vorbim si rusa)