APEL UMANITAR PENTRU ROMANII DIN CHICAGO


Lucrarea Misiunii Micul Samaritean este cunoscuta comunitatilor romanesti si moldovenesti din Chicago inca din1990. Ea si-a desfasurat in ultimul timp activitatea mai mult in Republica Moldova, dar a raspuns unor apeluri de ajutor si in alte tari precum India si unele zone din America latina.

CONTAINER CU AJUTOARE DIN CHICAGO!


Primul container din acest an cu pachete de ajutoare umanitare si proiectul Fata Copilului a fost trimis din Hickory North Carolina, si a ajuns deja la Chisinau.  Al doilea container, este programat pentru inceputul lunii august si va fi trimis din Chicago. Cea mai mare parte de pachete s-au adunat cu proiectul Fata Copilului, dar mai sunt inca fotografii disponibile ale copiilor care inca nu au nici un sponsor, asa ca apelam la aceia dintre dvs. care doriti sa le intindeti o mana de ajutor s-o faceti cat de curand posibil. Fie ca alegeti sa sponsorizati pachetul unui copilas sau mai multi, va rugam sa ne contactati pentru a va pune la dispozitie datele necesare.

Cu toate ca Misiunea Micul Samaritean si acum ca intotdeauna, la fiecare proiect, a cautat  sa stranga darurile si ajutoarele necesare pentru a cuprinde toti copiii, avem neajunsuri si sunt inca copii carora li s-a dat speranta de a primi ceva dar care inca nu au cine sa le intinda o mana binevoitoare. Toti acesti copii sunt din scoli rurale in acelasi sat cu ceilalti copii care au deja cate un sponsor si care vor primi pachetele de ajutoare. Ne este greu sa ne gandim cum se vor simti acestia care nu au si nu ar primi un ajutor.

Mai avem deci nevoie de pachete care sa contina macar un dar simbolic, o punga cu un prosop, sapun, sampon si o pereche sau doua de ciorapi noi, care sa stie ei ca vin din Chicago. Ceva dulciuri vom mai adauga noi acolo in Moldova, precum si alte alimente si va fi mare bucurie pentru copii sa primeasca aceste daruri.

Daca doriti sa participati va rugam sa aduceti aceste bunuri in saptamana 1 august pana la 7 august la adresa biroului nostru din Chicago:

In cladirea: 
        HOWARD COMMONS
        6201 W. Howard Street,
        Suite B4
        Niles, IL 60714
        Tel. (847) 477-3498

MAI MULTE DESPRE MISIUNEA MICUL SAMARITEAN


RADIO Micul Samaritean este singura retea de Radio Crestin acoperind 24 din 24 de ore intreaga tara, Europa si pe internet oriunde sunt doritori sa poata accesa programele si muzica crestina transmisa atat in limba romana cat si in limba rusa fiind astfel apreciata si in zonele rurale de sud ale R. Moldova unde majoritatea populatiei este mai putin vorbitoare de limba romana.

LUCRAREA UMANITARA s-a desfasurat intens pentru peste 20 de ani in orfelinatele de Stat care gradual se inchid acum.  Micul Samaritean este implicat in continuare mai mult in zona rurala, dincolo de nevoile celor orfani, cautand sa raspunda nevoilor  familiilor sarace si batrani singuratici uitati de vreme.

PROIECTUL FATA COPILULUI a implinit 15 ani. Mii de copii au primit pachete, rucsace cu rechizite scolare, lucruri de uz igienic, incaltaminte, lengerie, toate acestea fiindu-le atat de necesare pentru ei.
.
.
.
Va invitam sa vizitati pagina noastra de internet:  www.lsmglobal.org.