Avocatul Dumneavoastra !

CONSULTATII GRATUITE, ONORARII MODERATE, PROFESIONALISM SI SERIOZITATE.

Fara a va deplasa in Romania, cheltuind bani si timp, va puteti rezolva chiar din Chicago probleme de natura legala sau judiciara ce tin de legea romaneasca, sunind la tel: 630-863-6915, sau adresind intrebari la email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Cabinetul individual de avocat ADRIANA MERGHISESCU isi desfasoara activitatea in temeiul legii 51/1995 si a statutului profesiei de avocat, fiind inscris in tabloul avocatilor din cadrul Baroului Bucuresti si recunoscut pentru abordarea profesionala si eficienta a problemelor juridice incredintate de clienti.

Avocati combativi si experimentati, colaboratori in susnumitul cabinet din Bucuresti, ofera consultanta, asistenta reprezentare juridica, si negocieri  in  domeniul revendicarilor imobiliare, proceselor de divort sau partaj,  de mostenire/ succesiune, intabulare, contracte civile si comerciale, tranzactii imobiliare. 

Avem solutii si pt. probleme marunte precum redactarea de procuri si traduceri necesare in Romania sau in USA, transcrieri de casatorie sau nastere, sau recunoastera hotaririi de divort emisa in USA.

 Cabinetul colaboreaza cu experti in toate domeniile, Birouri de Executori, Notariate, Banci, arhitecti, etc.

Tel. cabinet: 011/40 723 520 680