Colectăm pachete pentru containerul ce pleacă din Chicago săptămâna aceasta.

Mergi la unul din cele 25 centre de colectare Atlantic Express Corp, lasă pachetul iar noi îl expediem Vineri. Fie ca doreşti să trimiţi un colet utilizând serviciul aerian sau naval îţi trimitem pachetele săptămânal. Dacă nu ai timp să mergi cu pachetul la un agent numai sună la 1(310) 872-3599 sau trimite un e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. şi noi îţi promitem că o să venim să ridicam pachetul de la tine, oricât de mic este, GRATUIT.

Pachetele vin cu asigurare gratuită ce acoperă $100.00, opţiunea de a cumpara asigurare pentru orice sumă dorită, număr unic de identificare (tracking) cu ajutorul căruia se poate vedea traseul luat de pachet la orice oră, cel mai accesibil preţ de pe piaţă şi promisiunea că va ajunge la destinaţie, fie că este vorba de România, Moldova sau orice alta ţară Europeană, la timp şi mai presus de orice INTACT.

Lista de ţări acoperite de serviciile noastre: România, Republica MoldovaAustria, Belgia, Bulgaria, Belorusia, Croaţia, Republica Cehă, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Unit (Anglia, Scoţia), Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina.