Adriana Pirtea locul 2 la Maratonul din Chicago

Pe o caldura record pentru aceasta perioada, 88 de grade F, la Chicago a avut loc editia din acest an a LaSalle Bank Chicago Marathon. La start au luat parte peste 36 de mii de alergatori din peste 9 tari printre care si Romania.

Kenianul Patrick Ivuti a castigat cursa in ceea ce a fost cea mai stransa competitie din ultimii 30 de ani, relateaza Chicago Tribune. Acesta a trecut linia de finish cu 5 sutimi in fata marocanului Jaoaud Gharib. Kenianul Ivuti este al 5-lea reprezentant al tarii sale care castiga Maratonul 5 ani consecutiv.

Etiopiana Berhane Adere, dupa un sprint remarcabil, a castigat Maratonul in fata romancei Adriana Pirtea, dupa ce ramasese cu 25 de secunde in spatele reprezentantei Romaniei, cu timpul de 2:33:49. Adriana, 28, aflata la prima participare la un marathon, a trecut linia de finish a doua cu timpul de 2:33:52

Americana Kate O’Neil s-a clasat pe locul 3 in editia din acest an a LaSalle Bank Chicago Marathon cu 2:36:15, cea mai buna pozitie pentru americani din 1996, cand Kristy Johnson a ocupat locul 2.

Imagini pe www.radio27online.com
 

Radio 27 Online Chicago