Numele meu este Toader Ionut Laurentiu, am 23 ani , sunt din judetul Buzau si postez anuntul acesta in speranta ca mai sunt oameni cu inima mare si nu doar oameni care se gandesc numai la ei.

Doresc sa vin in SUA sa muncesc , din cauza faptului ca in Ro e greu cu locurile de munca si chiar daca gasesti e foarte prost platit  si in SUA am probabil mai multe sanse de a ma realiza, Stiu ca SUA nu e raiul pe pamant si nu e foarte diferit de aici dar macar lumea e mai civilizata pe acolo. Recent am lucrat ca sofer pe masina de lapte, si din cauza patronului nepasator care refuza sa duca masina in service pentru repartii am suferit un accident rutier (impact frontal) din cauza faptului ca masina a ramas fara frane :(.

Stiu sa fac cateva lucruri foarte bine , de exemplu , mecanica , IT, electronica si nu ma feresc de munca grea. Am abilitatea de a invata lucruri noi foarte repede si ma adaptez oricarei situatii.

Vorbesc engleza la nivel mediu momentan deoarece nu am mai avut sansa de a o vorbi vreo 4 ani , dar  inteleg perfect ce mi se spune. Cu putina munca din partea mea o pot vorbi fluent in cel mai scurt timp posibil.

Asadar rog romanii de prin Sua care au inima mare sa ma ajute sa ajung acolo si sa imi gasesc un loc de munca. Returnez toti banii care ii cheltuiti cu mine indiferent de suma pana la ultimul cent.

Ma puteti gasi pe mail:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

sau la tel

0040757372756.

Va multumesc.