Stimati compatrioti,

Ofer servicii de traduceri autorizate in orice domeniu de activitate, printre care cele de imigratie, instanta, stare civila, diplome, foi matricole, programe analitice, acte de proprietate, sentinte de divort sau de partaj bunuri, teze de doctorat, manuscrise, reclame sau promovari de produse, activitati sau servicii. Toate actele pot fi, la cerere, certificate de catre traducator, notarizate de notar public si apostilate, in functie de scopul si de institutia la care trebuie depuse sau trimise electronic.

De asemenea, ofer servicii de interpretariat in instanta, pentru cazuri de divort, partaj bunuri, arest preventiv, detentie in vederea deportarii, imigratie, DUI, la curtea de stat, federala sau cea locala, la spitale, la scoli, facultati sau in cazul evaluarii elevului / studentului in vederea inscrierii la scoala, facultate sau in campul muncii.

Experienta in domeniu de peste 25 de ani, seriozitatea si promptitudinea serviciilor, ca si calitatea si profesionalismul oferit va pot ajuta in situatii in care este nevoie de stapanirea perfecta a limbajului adecvat, specific sau unic institutiilor statului american, sunt avantaje de care puteti beneficia oricand.

Ma puteti contacta telefonic, la (1)-847-899-8858, prin text message sau electronic la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Va multumesc si astept sa va pot asista la tarife deosebit de avantajoase!

Serviciile va sunt oferite in / din limba engleza, in limbile romana, moldoveana, franceza si italiana.