Am gasit si vinovatul: 

"Toate numerele de telefon de pe romanilachicago.org pt publicitate prin sms

 

Daca doriti sa va faceti publicitate la serviciul pe care il oferiti, prin cel mai efectiv mod posibil, si anume prin sms direct la posibili interesati, va pun la dispozitie toate numerele de telefon unice din cele peste 70.000 de anunturi publicate in ultimi 10 ani aici pe pagina www.romanilachicago.org

Dupa selectare, excludere de dubluri si numere din afara americii, au sunt peste 5000 de numere unice, din care 80% de Chicago, iar restul impartite intre California, florida, new York, Arizona s.a.

Inclus in oferta sunt si peste 1000 adrese de email postate aici pe site.

Contactati-ma prin email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

P.S. se pune la dispozitie de asemenea, metoda gratuita de a trimite mesaje sms in masa."

 

Aceasta persoana, colecteaza numerele romanilor si apoi le vinde in bulk. taote bune si frumaosae, doar ca in usa este ilegal. bineinteles ca tot domnia sa trimite mesaje nesolictiate. Lucru la fel de ilegal, intrucat nu verifica lista federala donotcall. Tot domnia sa repara calculatorea si organizeaza botezuri sau canta sau ce mai face. O binecuvantare pentru toti romanii..NOT.