Datorita utilizarii obiectelor din jurul nostru, pe parcursul timpului apare necesitatea executarii unor reparatii, carora nu le dam importanta, pe care de multe ori nu ne pricepem sa le facem sau nu avem timpul fizic necesar. Amanand reparatiile minore pana la acutizare, trebuie sa  platim o suma mare sau chiar sa achizitionam un nou obiect. De cele mai multe ori avem nevoie de o persoana priceputa, care are disponibilitatea de a se deplasa la domiciliul nostru. Uneori ni se spune ca lucrarea pe care o avem de executat este prea mica si nu merita deplasarea pana la noi acasa. Eu cred ca merita reparat aproape orice obiect, atata timp cat investitia este mai mica decat achizitionarea aceluiasi obiect, nou. Ma refer aici la urmatoarele: clante, prize, usi, balamale, piese de mobilier, reparat pereti, articole sanitare (baie) si in general tot ceea ce exista intr-o casa. Va rog contactati-ma prin adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  .

In cazul in care doriti sa achizitionati diverse obiecte, care necesita o anumita indemanare dar si forta fizica, si nu doriti sa va deranjati prietenii, apelati la aceeasi adresa de e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  .

 Daca doriti sa schimbati pozitia obiectelor in casa, operatiune care de multe ori necesita sa fim ajutati de o a doua persoana , apelati din nou la :  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  .

Contactati-ma la adresa de e mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si in maximum 24 de ore veti primi raspuns la problema dumneavoastra. Contactati-ma si de comun acord putem rezolva orice problema care nu are solutia imposibila pt. mine.

Mester