Anunturi din Comunitate

Anunturi Personale

Vrei sa vinzi? Vrei sa cumperi? Cauti un roommate? Ai venit la locul potrivit

Orice anunt din Romania adaugat aici va fi sters!

Clasa este programata pe data de 9 Iulie 2022, ora 9:00AM si va avea loc la Sala de Conferinta a Hotelului Hampton Inn. in Deer Park, IL. 

Cursul este predat de instructor autorizat NRA, cu experienta in Law Enforcement. 

Informatii suplimentare: Phone: 224-392-5837 dupa ora 2:00PM sau 224-392-5835. 

                                   Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Multumesc

Barbat bine statut legal caut o prietena preferabil cu varsta intre 30 si 36 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CHICAGO TAXES

  📧 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

️ 773.573.0018 (Razvan Pop)

 

Servicii preparare taxe federale si de stat atat pentru pesoane fizice cat si pentru companii. 

Taxele se prepara online, fara deplasari si/sau programari.

Deschidere companii the trucking, constructii, dispatch etc.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati la adresa de email sau la nr. de telefon afisate.

 

                                     _______________Chicago, IL  60659_______________

POP TAX SERVICES

 

📧 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

️ 773.573.0018 (Razvan Pop) 

Ofer servicii de preparare si trimitere a taxelor federale si de stat atat pentru pesoane fizice cat si pentru companii. Se ofera consultanta si pentru deschiderea companiilor the trucking, consctructii, dispatch etc.

Specializat in transmitere electronica (IRS e-file). 

Taxele se prepara online, fara deplasari.

Preturi accesibile incepand de la $80.00, in functie de complexitatea serviciilor.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati la adresa de email sau la nr. de telefon afisate.

 

                                     _______________Chicago, IL  60659_______________

Buna, ma numesc Dan am 44 ani si imi caut partenera pentru o relatie bazata pe prietenie, sinceritate, comunicare, locuiesc in Chicago si am acte...

Putem comunica pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Merci

Daca ai probleme cu daunatorii in ultima perioada, la noi vei gasii oferte pe care nu le vei putea refuza, suntem o firma de deratizare Bucuresti cu preturi cat se poate de competitive dar si cu un personal foarte bine calificat si instruit, de asemenea va punem la dispozitie si servicii de dezinsectie Bucuresti , alege ofertele noastre si vei avea cele mai bune produse testate de fiecare data.

Daca ti-ai planificat vacanta anul acesta in tara, noi iti punem la dispozitie servicii de rent a car bucuresti de nerefuzat cu masini noi si foarte bine intretinute ce abia te asteapta sa le inchiriezi la tarife cat se poate de accesibile. Indiferent de ora la care vei ateriza in aeroport serviciul nostru de rent a car Bucuresti este disponibil, un reprezentant al companiei noastre te va astepta cu masina de care ai nevoie direct la terminalul sosiri. Poti rezerva masina cand ajungi in aeroport sau o poti face de acasa direct pe siteul nostru Rent-a-car-otopeni.ro Ai posibilitatea sa inchiriezi de la masini din clasa economica pana la modele de lux in funtie de bugetul pe care il ai la dispozitie dar si de preferinte. Daca vii cu un grup mai mare de persoane iti oferim posibilitatea sa optezi pentru masini mai spatioase de 7 sau de 9 locuri, poti platii in numerar sau cu cardul de credit in functie de posbilitati. In pretul pentru serviciul de rent a car Bucuresti sunt incluse asigurarile si rovigneta, daca alegi full casco nu o sa iti mai percepem garantie. Conditiile de inchiriere sunt extrem de simplu de indeplinit, trebuie doar sa detii un permis de conducere ce nu are o vechime mai mica de un an de zile. Daca vrei ai posibilitatea gratuita sa alegi un gps auto sau un scaun de copil in situatia in care vei cakatorii cu un minor. Serviciile noastre sunt adresate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, cu cat perioada de inchiriere va fi mai lunga cu atat vei beneficia de un pret de inchiriere mai mic. Daca alegi varianta de a rezerva masina online, pe rent-a-car-otopeni.ro vei putea sa citesti termenii si conditiile de inchiriere , vei gasii afisate toate informatiile de care ai nevoie, daca te cazezi la hotel si iti va fi mai comod, iti punem la dispozitie derviciul de livrare a masinii acolo fara sa iti pecepem alte taxe. Preturile le putem negocia in functie de perioada de inchiriere dar si de clasa masinii pe care ai de gand sa o alegi. Pentru o oferta personalizata sau pentru a rezerva o masina de cea mai buna calitate din flota noastra auto intra si rezerva modelul dorit pe Rent-a-car-otopeni.ro

Cu siguranta la noi o sa te bucuri de cele mai bune oferte de pe piata, toate taxele incluse dar si alte facilitati pe care le vei afla in momentul rezervarii.

Rent a car Otopeni va ofera cele mai bune si mai economice oferte de inchirieri auto, la noi o sa gasiti de fiecare data masini de cea mai buna calitate pe care le veti inchiria la tarife mai mult decat accesibile. Suntem o companie cu experienta de peste 9 ani in acest domeniu de activitate, avem disponibile de la masini din gama economica si pana la modele din gama de lux dar si din gama compact. Daca aterizati in aeroport si doriti o masina serviciul de inchirieri auto Otopeni va asteapta cu autoturismul direct in aeroport. La noi veti beneficia de cele mai mici preturi de pe piata, de masini foarte bine intretinute si echipate, asistenta rutiera pe toata perioada sejurului precum si accesorii suplimentare cu care putem dota autoturismul ce face obiectul serviciului de inchirieri auto Otopeni cum ar fi scaune de copil, gps sau internet mobil. In functie de preferinte si de bugetul pe care il aveti la dispozitie veti gasii de la masini din gama compact pana la modele din gama de lux destinate celor care doresc sa participe la evenimente importante si sa aiba o imagine impecabila. Daca ofertele noastre sunt pe placul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati va punem la dispozitie non stop ofertele precum si cele mai bune masini, vedeti flota noastra de masini de inchiriat in Otopeni bine intretinute si echipate doar pe rent-a-car-otopeni.ro servicii impecabile de inchirieri masini Bucuresti aeroport Otopeni ieftin.

POP TAX SERVICES

 

Sezonul Taxelor - Ai nevoie de ajutor?

 

📧 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

️ 773.573.0018 (Razvan Pop)

 

Ofer servicii de preparare a taxelor federale si de stat atat pentru pesoane fizice cat si pentru companii.

Specializat in transmitere electronica (IRS e-file).

Taxele se pot prepara si online, fara programari si/sau deplasari.

Preturi accesibile incepand de la $80.00, in functie de complexitatea serviciilor.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati la adresa de email sau la nr. de telefon afisate.

 

                                     _______________Chicago, IL  60659______________

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Daca te confrunti cu probleme de umezeala in locuinta sau daca deja au aparut pete de mucegai, asta se datoreaza lipsei unui dezumidificator sau poate avea alte cauze. Asadar vei mentine un aer curat si respirabil daca alegi cel mai bun dezumidificator pentru camera sau unul profesional. La noi vei gasii intotdeauna produse de cea mai buna calitate pentru locuinta sau pentru masina ta, de asemenea daca vrei cel mai bun detector de radar la noi vei gasii solutia optima.

O noua transa este diponibila pentru SBA LOANS - Disaster Loan Assistance

SBA Loan este destinat special pentru business sau sole proprietorship si cuprinde cash advance si un business loan cu o dobanda de 3.75%.

Plentru a aplica si pentru mai multe informatii va rugam contactati la 773.573.0018 sau la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Termenul de aplicare este pana la 10/31/2020

O noua transa este diponibila pentru SBA LOANS - Disaster Loan Assistance

SBA Loan este destinat special pentru business sau sole proprietorship si cuprinde cash advance si un business loan cu o dobanda de 3.75%.

Plentru a aplica si pentru mai multe informatii va rugam contactati la 773.573.0018 sau la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Caut un baiat pentru o casatorie cu beneficii $$$$. Cetatean american.

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ai nevoie de finanțare pentru casa ta, pentru afacerea ta, pentru cumpărarea unei mașini, pentru cumpărarea unei motociclete, pentru înființarea propriei afaceri, pentru nevoile tale personale fără îndoială. Acordăm împrumuturi personale cuprinse între 2.000 și 8.000.000 €, cu o dobândă nominală de 2%, indiferent de sumă.
Contact pentru solicitările dvs. de împrumut:

- Numărul WhatsApp: +33752975525

- adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tanar, @30 de ani, acte in regula caut o domnisoara pentru relatie serioasa. Daca esti interesata ta rog sa imi scrii la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Multumesc anticipat!

Servicii Preparare TAXE 

 📧 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
☎️ 773.573.0018 (Razvan Pop)

Ofer servicii de preparare a taxelor federale si de stat atat pentru pesoane fizice cat si pentru companii.
Specializat in transmitere electronica (IRS e-file).
Taxele se pot prepara si online, fara programari si/sau deplasari.

Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la adresa de email sau la nr. de telefon afisate.

_______________Chicago, IL 60659______________

             

OWNER OPERATORS WANTED!
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
Interested on making more money and expanding your business?
You get paid 90% from linehaul.
We have years of experience over the road booking & negotiating loads on the best markets. Minimizing deadhead miles and maximizing time and equipment!

Benefits:
-You’re the Boss
-No Forced Dispatch
- Keep 90% of the Payload
-Top Paying Loads
-Pay every week ACH to your account
-Fax/Email Documents
-Knowledgeable Dispatchers. English , Russian, Romanian
- Loads for all Equipment Types
-24/7/365 – Dispatch Assistance
-Dedicated Personal Dispatcher
-Home weekly
-Safety support 24/24

Our mission is to answer your performance ambitions to lead intelligent TRANSPORT and LOGISTICS solutions.

A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
Please call Nick - 3015327458
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Or email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://www.facebook.com/stepbysteptrans/

Buna ma numesc andreea si caut o relatie serioasa ,cine e dispus sami scrie pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. la nr 004075477835

Buna...cetatean american, locuiesc în Chicago...caut o relație serioasa de prietenie cu o doamnă/domnisoara...serioasa.... ;)

Detalii pe e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

OWNER OPERATORS WANTED!
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
Interested on making more money and expanding your business?
You get paid 90% from linehaul.
We have years of experience over the road booking & negotiating loads on the best markets. Minimizing deadhead miles and maximizing time and equipment!

Benefits:
-You’re the Boss
-No Forced Dispatch
- Keep 90% of the Payload
-Top Paying Loads
-Pay every week ACH to your account
-Fax/Email Documents
-Knowledgeable Dispatchers. English , Russian, Romanian
- Loads for all Equipment Types
-24/7/365 – Dispatch Assistance
-Dedicated Personal Dispatcher
-Home weekly
-Safety support 24/24

Our mission is to answer your performance ambitions to lead intelligent TRANSPORT and LOGISTICS solutions.

A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
Please call Nick - 3015327458
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Or email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://www.facebook.com/stepbysteptrans/

Cetatean American (in cazul in care conteaza 😁) 38 ani, Imi caut jumatatea mai buna! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     💋❤️

OWNER OPERATORS WANTED!
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
Interested on making more money and expanding your business?
You get paid 90% from linehaul.
We have years of experience over the road booking & negotiating loads on the best markets. Minimizing deadhead miles and maximizing time and equipment!

Benefits:
-You’re the Boss
-No Forced Dispatch
- Keep 90% of the Payload
-Top Paying Loads
-Pay every week ACH to your account
-Fax/Email Documents
-Knowledgeable Dispatchers. English , Russian, Romanian
- Loads for all Equipment Types
-24/7/365 – Dispatch Assistance
-Dedicated Personal Dispatcher
-Home weekly
-Safety support 24/24

Our mission is to answer your performance ambitions to lead intelligent TRANSPORT and LOGISTICS solutions.

A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
Please call Nick - 3015327458
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Or email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://www.facebook.com/stepbysteptrans/

OWNER OPERATORS WANTED!
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
Interested on making more money and expanding your business?
You get paid 90% from linehaul.
We have years of experience over the road booking & negotiating loads on the best markets. Minimizing deadhead miles and maximizing time and equipment!

Benefits:
-You’re the Boss
-No Forced Dispatch
- Keep 90% of the Payload
-Top Paying Loads
-Pay every week ACH to your account
-Fax/Email Documents
-Knowledgeable Dispatchers. English , Russian, Romanian
- Loads for all Equipment Types
-24/7/365 – Dispatch Assistance
-Dedicated Personal Dispatcher
-Home weekly
-Safety support 24/24

Our mission is to answer your performance ambitions to lead intelligent TRANSPORT and LOGISTICS solutions.

A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
Please call Nick - 3015327458
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Or email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://www.facebook.com/stepbysteptrans/


OWNER OPERATORS WANTED!
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
Interested on making more money and expanding your business?
You get paid 90% from linehaul.
We have years of experience over the road booking & negotiating loads on the best markets. Minimizing deadhead miles and maximizing time and equipment!

Benefits:
-You’re the Boss
-No Forced Dispatch
- Keep 90% of the Payload
-Top Paying Loads
-Pay every week ACH to your account
-Fax/Email Documents
-Knowledgeable Dispatchers. English , Russian, Romanian
- Loads for all Equipment Types
-24/7/365 – Dispatch Assistance
-Dedicated Personal Dispatcher
-Home weekly
-Safety support 24/24

Our mission is to answer your performance ambitions to lead intelligent TRANSPORT and LOGISTICS solutions.

A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
Please call Nick - 3015327458
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Or email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://www.facebook.com/stepbysteptrans/

OWNER OPERATORS WANTED!
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
Interested on making more money and expanding your business?
You get paid 90% from linehaul.
We have years of experience over the road booking & negotiating loads on the best markets. Minimizing deadhead miles and maximizing time and equipment!

Benefits:
-You’re the Boss
-No Forced Dispatch
- Keep 90% of the Payload
-Top Paying Loads
-Pay every week ACH to your account
-Fax/Email Documents
-Knowledgeable Dispatchers. English , Russian, Romanian
- Loads for all Equipment Types
-24/7/365 – Dispatch Assistance
-Dedicated Personal Dispatcher
-Home weekly
-Safety support 24/24

Our mission is to answer your performance ambitions to lead intelligent TRANSPORT and LOGISTICS solutions.

A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
Please call Nick - 3015327458
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Or email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://www.facebook.com/stepbysteptrans/


OWNER OPERATORS WANTED!
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
Interested on making more money and expanding your business?
You get paid 90% from linehaul.
We have years of experience over the road booking & negotiating loads on the best markets. Minimizing deadhead miles and maximizing time and equipment!

Benefits:
-You’re the Boss
-No Forced Dispatch
- Keep 90% of the Payload
-Top Paying Loads
-Pay every week ACH to your account
-Fax/Email Documents
-Knowledgeable Dispatchers. English , Russian, Romanian
- Loads for all Equipment Types
-24/7/365 – Dispatch Assistance
-Dedicated Personal Dispatcher
-Home weekly
-Safety support 24/24

Our mission is to answer your performance ambitions to lead intelligent TRANSPORT and LOGISTICS solutions.

A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
Please call Nick - 3015327458
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Or email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://www.facebook.com/stepbysteptrans/

DRIVERS WANTED – NO CDL NEEDED.
We pay 30% of gross revenue.
-PAY EVERY WEEK ACH TO YOUR ACCOUNT
-HOME WEEKLY
-AOBRD/ELD
-NO FORCED DISPACH
-SAFETY SUPPORT 24/24
Dispatch 24/7
English , Russian, Romanian
STEP BY STEP TRANS AUTO LLC (Company based in Aurora, IL)
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Please call Nick - 3015327458
Mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://m.facebook.com/stepbysteptrans

 

DRIVERS WANTED – NO CDL NEEDED.
We pay 30% of gross revenue.
-PAY EVERY WEEK ACH TO YOUR ACCOUNT
-HOME WEEKLY
-AOBRD/ELD
-NO FORCED DISPACH
-SAFETY SUPPORT 24/24
Dispatch 24/7
English , Russian, Romanian
STEP BY STEP TRANS AUTO LLC (Company based in Aurora, IL)
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Please call Nick - 3015327458
Mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://m.facebook.com/stepbysteptrans

 

DRIVERS WANTED – NO CDL NEEDED.
We pay 30% of gross revenue.
-PAY EVERY WEEK ACH TO YOUR ACCOUNT
-HOME WEEKLY
-AOBRD/ELD
-NO FORCED DISPACH
-SAFETY SUPPORT 24/24
Dispatch 24/7
English , Russian, Romanian
STEP BY STEP TRANS AUTO LLC (Company based in Aurora, IL)
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Please call Nick - 3015327458
Mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://m.facebook.com/stepbysteptrans

DRIVERS WANTED – NO CDL NEEDED.
We pay 30% of gross revenue.
-PAY EVERY WEEK ACH TO YOUR ACCOUNT
-HOME WEEKLY
-AOBRD/ELD
-NO FORCED DISPACH
-SAFETY SUPPORT 24/24
Dispatch 24/7
English , Russian, Romanian
STEP BY STEP TRANS AUTO LLC (Company based in Aurora, IL)
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Please call Nick - 3015327458
Mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://m.facebook.com/stepbysteptrans

 

DRIVERS WANTED – NO CDL NEEDED.
We pay 30% of gross revenue.
-PAY EVERY WEEK ACH TO YOUR ACCOUNT
-HOME WEEKLY
-AOBRD/ELD
-NO FORCED DISPACH
-SAFETY SUPPORT 24/24
Dispatch 24/7
English , Russian, Romanian
STEP BY STEP TRANS AUTO LLC (Company based in Aurora, IL)
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Please call Nick - 3015327458
Mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://m.facebook.com/stepbysteptrans

DRIVERS WANTED – NO CDL NEEDED.
We pay 30% of gross revenue.
-PAY EVERY WEEK ACH TO YOUR ACCOUNT
-HOME WEEKLY
-AOBRD/ELD
-NO FORCED DISPACH
-SAFETY SUPPORT 24/24
Dispatch 24/7
English , Russian, Romanian
STEP BY STEP TRANS AUTO LLC (Company based in Aurora, IL)
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Please call Nick - 3015327458
Mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://m.facebook.com/stepbysteptrans

 

DRIVERS WANTED – NO CDL NEEDED.
We pay 30% of gross revenue.
-PAY EVERY WEEK ACH TO YOUR ACCOUNT
-HOME WEEKLY
-AOBRD/ELD
-NO FORCED DISPACH
-SAFETY SUPPORT 24/24
Dispatch 24/7
English , Russian, Romanian
STEP BY STEP TRANS AUTO LLC (Company based in Aurora, IL)
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Please call Nick - 3015327458
Mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://m.facebook.com/stepbysteptrans

POP TAX SERVICES

 

S-a deschis sezonul taxelor - Ai nevoie de ajutor?

 

📧 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

️ 773.573.0018 (Razvan Pop)

 

Ofer servicii de preparare a taxelor federale si de stat atat pentru pesoane fizice cat si pentru companii.

Specializat in transmitere electronica (IRS e-file).

Taxele se pot prepara si online, fara programari si/sau deplasari.

Preturi accesibile incepand de la $80.00 in functie de complexitatea serviciilor.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati la adresa de email sau la nr. de telefon afisate.

 

                                     _______________Chicago, IL  60659______________


DRIVERS WANTED – NO CDL NEEDED.
We pay 30% of gross revenue.
-PAY EVERY WEEK ACH TO YOUR ACCOUNT
-HOME WEEKLY
-AOBRD/ELD
-NO FORCED DISPACH
-SAFETY SUPPORT 24/24
Dispatch 24/7
English , Russian, Romanian
STEP BY STEP TRANS AUTO LLC (Company based in Aurora, IL)
CAR HAULING OPEN AND ENCLOSED TRAILERS.
A journey of a thousand miles begins with a single step, with Step by Step.
https://www.youtube.com/watch?v=xZ-JDrsbOXc&list=PLj8llvfRzXE8nWPNzxYkl_CXEPoE7Xo_T
Please call Nick - 3015327458
Mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://m.facebook.com/stepbysteptrans

Hiring CDL drivers and owneroperators. Earn more partnering with VDV Royal.

Average $2200/weekly salary

Teams Programs 

Lease / Lease Purchase Program

Fuel discount

Bonus for clean inspections

24/7 Asistance

Contact nr (224)2544557/(312)6109286

Buna, caut partener in vederea unei relatii serioase. Datele mele: 48 ani, 1,73cm, constitutie atletica, satena.  Studii superioare, situatie materiala buna.  Exclus casatoriile de convenienta.  Multumesc

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Mindru ciobanel tras printr-un inel,
(COTUS/35/170/65).
Cauta o mandra craiasa,
A lumii mireasa,
(25-35/160-170/50-60)
Cine a vazut,
Cine-a cunoscut,
Sa dea de stire,
fara incetinire;
La adressa postala;
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

More Articles ...

RoCo: Centrul Comunitar

Statistici

Users
13740
Articles
21726
Articles View Hits
26124769