Portalul Romanilor din Chicago

Portalul Romanilor din Chicago (Romanians in Chicago) include anunturi gratuite, joburi, imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, informatii utile, evenimente din comunitatea romaneasca din Chicago. Site-ul cuprinde si un web organizat pe tipuri de afaceri: agentii imobiliare si de credite, turism, asigurari, audio-video, auto, avocati, contabili, traducatori, doctori, constructii, restaurante, media, publicitate, web design, transporturi etc.

Grafic 1. Numar utilizatori si page hits, Ian 2008Exista deja numeroase forumuri si portaluri dedicate romanilor "din intreaga lume" sau "romano-americani"-lor. Portalul RomaniLaChicago, www.romanilachicago.org, lansat  la 1 noiembrie 2005, este dedicat exclusiv comunitatii din Chicago.

Inainte de a fi www.romanilachicago.org, a fost grupul Yahoo! romani_la_chicago. De fapt, mai este, si va continua sa fie. Grupul este locul unde romanii din Chicago se intalnesc, discuta, se mai cearta, dar tin legatura cu comunitatea de romani si se ajuta intre ei. Recent, la cererea utilizatorilor website-ului, am adaugat un forum care sper sa prinda viata si care ar putea in viitor inlocui grupul.

Apreciez orice fel de ajutor sau sugestie, dar vreau sa tineti minte ca singurul scop al acestui website este de a fi util comunitatii romanesti. Romani la Chicago a fost creat pentru a promova atat valorile acestei comunitati, cat si membrii ei.

Autor: Mihai LeheneScurt istoric

Proiectul a inceput la: 1 Octombrie 2005

Website-ul a fost lansat la: 1 Noiembrie 2005

Varianta completa (incluzand indexul intreprinzatorilor romani): 25 Noiembrie 2005

List # 5200 la trafic.ro: 12 Ianuarie 2006

List # 3500 la trafic.ro: 16 Februarie 2006

List # 2826 la trafic.ro: 03 Martie 2006

List # 2491 la trafic.ro: 20 Aprilie 2006

List # 2057 la trafic.ro: 28 Iunie 2006

List # 1611 la trafic.ro: 15 Septembrie 2006

List # 1485 la trafic.ro: 17 Septembrie 2006

List # 2496 la trafic.ro: 14 Februarie 2008

Nota: Topul trafic.ro se schimba +/- in fiecare zi, informatiile de mai sus reprezinta un snapshot la data respectiva, la o anumita ora.

Statistici trafic.ro (last 24h):  http://stat3.trafic.ro/stat/romanilachicagoo/

Statistici la romani la chicago: https://romanilachicago.org/webstat/

Echipa:

    Autor (unic deocamdata:)  Mihai Lehene (email)

    Colaborator: Bogdan Dragomir (multumesc Bogdan!)

Toate serviciile oferite utilizatorilor sunt gratuite. Website-ul www.romanilachicago.org este o initiativa care sper sa inspire si pe altii din comunitatea romana.

O alta initiativa la care tin foarte mult si unde am depus mult efort, este organizatia Round Table Society (www.roundtablesociety.org). Va sugerez sa vizitati website-ul organizatiei - membrii acesteia sunt cu totii voluntari, este non-profit si are misiunea de a mentine vie in spiritul si constiinta romanilor americani din Chicago mandria de a fi roman, de a promova valorile traditionale si culturale romanesti.Link exchange: pensiuni valea prahovei | animatoare bucuresti | delta dunarii | bucharest apartments

(pentru a adauga site-ul dumneavoastra aici, trimiteti-mi un email folosing formularul de la "Contact")

RoCo: Centrul Comunitar

Statistici

Users
13740
Articles
21725
Articles View Hits
26124508