Scriu acest mesaj in speranta ca putem sa ajutam o pietena de a mea din Romania, din Panciu sa se lupte cu cancerul cu care a fost diagnosticata fetita ei de 3 ani, Alexandra.
Alina si Gabi, parintii ei, si prietenii mei, se lupta cu toate puterile lor sa faca tot posibilul sa salveze viata fetitei, si se pare ca in Romania nu reusesc sa faca asta.
 Au insa o posibilitate de tratament in Franta, unde vor sa ajunga pentru tratament la un spital care este specializat pe acest cancer - Neuroblastom - insa tratamentul o sa ii coste 160 mii de euro, suma enorma pentru ei. Ca sa le plateasca statul roman, ei se incurca intr-o mie de ite, si se pare ca au sanse slabe, si nu au timp, pentru ca fetita trebuie tratata cat de curand posibil - francezii i-ar astepta acolo la spital pentru tratament in 2 saptamani.
Parintii sunt luptatori si fac tot posibilul sa stranga banii acestia, si o sa facem si noi tot posibul sa-i ajutam.
Stiu ca pare o suma mare, dar daca multa lume i-ar ajuta cu cat de putin pot, sper sa se stranga banii acestia. Cat de mult ar insemna pentru fiecare dintre noi sa putem salva viata Alexandrei. Pentru oricat ati putea sa ajutati, sunt sigura ca o sa primiti inapoi inzecit in multumire sufleteasca ca ati contribuit la salvarea unei vieti.
Acesta este linkul de la website-ul Alexandrei, unde au postat parintii toate informatiile medicale si istoricul bolii ei, si informatiile despre cum putem sa-i ajutam - adica este un cont bancar din Romania: http://www.alexandraudriste.ro/
Este acolo si o galerie foto cu Alexandra, sa vedeti ce inger de copil este nevoit sa se lupte cu o boala cumplita.
Iar acesta este un alt link, la un blog unde vad ca au postat cativa oameni mesage de incurajare: http://alexandraudriste.wordpress.com/2008/12/
Nu trebuie sa ne descurajam insa, ci sa ne rugam la Dumnezeu pentru sanatatea ei, si eu sper din tot sufletul ca o sa conteze ajutorul nostru - oricat putem sa ajutam fiecare - ce gest frumos putem sa facem in jurul sarbatorilor sa ajutam un suflet de copil.
Va rog sa dati mesajul mai departe la cei pe care ii cunoasteti si ar vrea sa ajute.
Doamne Ajuta!
Nora