Zilele Zalaului la Chicago, 2007 (editia a IV-a)

Directii   |   Inscrieri Fotbal   |   Inscrieri Volei  |  Poze  |  Tricouri

Ce este: Un picnic organizat de zalauani pentru toti romanii din Chicago

Ce se intampla: picnic, gratare, campionat de fotbal (vezi mai jos), campionat de volei si ... mai vedem (tricouri ude - au fost unele propuneri :)). Vezi poze din anii trecuti (daca ai poze, trimite-mi-le pe mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Cine vine
: 2-300 de romani, cu chef de distractie

Cand: Duminica, 12 august, 2007, toata ziua (9AM - 8PM)

Unde: Schiller Park (Irving Park / Cumberland)

Alcool: da, numai cat puteti duce (asigurati-va ca aveti sofer)

Parcare: 100 de locuri rezervate (veniti la timp, daca vin mexicani nu pot sa ii opresc decat daca avem oameni suficienti)

Organizator: Mihai Lehene (daca nu va convine ceva, pe mine va puteti varsa naduful 773.289.8696)

Cost: 1$ (cine doreste), trebuie sa acopar costul inchirierii parcului de $97

Directii: 10 mile vest de Chicago (luati I-90 pana la Cumberland, iesiti sud la Cumberland pana la Irving Park), apoi dreapta pe Irving Park (cateva sute de metri), apoi dreapta pe a doua alee in padure (inainte sa ajungeti la prima strada, respectiv Des Plaines / River Road)

Reguli: fiecare isi aduce mititeii si berea, gratarul (eventual), si chef de chef. Va fi cald si vom juca fotbal si volei. In poiana se gasesc o constructie cu acoperis (shelter) si vreo 20 de mese, pentru cei care vin primii - va rog sa veniti devreme, pentru ca data trecuta au venit mexicanii si au "furat" toate mesele, desi am incercat sa vorbesc cu ei, pana vorbeam cu unul, plecau altii trei.

Interzis: Nu aveti voie sa beti din nici un fel de containere din sticla, aduceti doze de suc/bere si pahare din plastic. Nu aveti voie sa beti alcool la mai putin de 15m de parcare.

Campionat: (anul trecut au fost vreo 12 echipe de fotbal): pentru inscrieri sunati-l pe Adi (Bacu) la 773-517.1867 sau pe Coco la 773-755.9260. Nu uitati sa va aduceti cate 2 tricouri (culori diferite) - toata echipa. Nu veniti toti in rosu :). Faceti click aici pentru lista echipelor inscrise

Tricouri: Fa click aici sa cumperi tricouri si abtzibilde (bumper stickers) de "zalauan vero-vero" (doar pentru "fanatici" :-), nu vrem sa facem bani din chestia asta)

Apasa aici sa vezi harta GoogleMaps DE DEPARTE

Apasa aici sa vezi harta GoogleMaps DE APROAPE

Zilele Zalaului la Chicago 2007

Harta Zilele Zalaului la Chicago 2007