Subinchiriez apartment mare in Lombard, 830SF, cu 1 Dormitor si baie dubla, living room mare, bucatarie moderna, balcon, si tavane inalte (13 ft). Apartamentul este parte dintr-un complex construit acum 2 ani, totul este nou si moderna si printre facilitati se numara: piscina, sala de fitness, lounge, sala de yoga, simulator de golf, parcare subterana incalzita, curte exterioara cu gratare, si multe altele.

Singurul motiv pentru care ne mutam este ca am cumparat un apartament in alta zona si nu mai avem nevoie de chirie, altfel am fi ramas aici pentru ca ne place foarte foarte mult.

Contractul expira in August si este optiune de extindere. Chiria la un apartament ca acesta in complex este $1,900-$2,000/luna, dar noi il subinchiriem cu doar $1,600. Mai jos este un link cu anuntul de pe Craigslist. Daca sunteti interesat, sau stiti pe cineva care ar fi, puteti sa ma contactati telefonic sau prin mesaj la: 773 418 7547 sau email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

https://post.craigslist.org/manage/7070751756/hc2u2