Am gasit intamplator un anunt facut prin Aprilie de un anume MIhai pe acest site multumind firmei de transport "Romanianamericaninportexport" de pe Western avenue. Domnule Mihai (probabil Nicoleta sau un prieten de-al ei sau al Laurei), cei care probabil au lasat mesaje mai putin multumitoare poate au un motiv real. La ora asta li s-a dus vestea (de tepari) , anul trecut un intreg container nu a ajuns la destinatie. Eu sunt unul dintre cei care au sunat la fiecare 2 saptamani sa ascult de fiecare data cate o minciuna (vizitati www.yelp.com sa vedeti ce ratinguri -si cate- are firma asta) spusa cu lipsa de bun simt de nICOLETA . Dupa vreo 3 luni de minciuni i-am zis ca ar fi cazul sa isi ceara si ea o scuza fata de ce sa intampla pt ca ea  singura nu s-a simtit("aaa dumneavoastra sunteti din cei cu containerul de craciun...aaa...).Un servicu oribil, macar putea sa spuna celor care sunau ca a fost confiscat conainerul si nu sa tot minta intr-una.

Avand in vedere ca au tepuit statul roman peste 20 de ani (dupa cum zic ei) trimitand pachete ca donatii in loc de ce erau de fapt(ca sa nu plateasca taxe), ar trebui luati putin la bani marunti si aici, i-am raportat ca cateva agentii din Chicago.

Nu m-a enervat faptul in sine ce s-a intamplat cat modul in care am fost tratati de nICOLETA si un alt baietas care a fost chiar penal cnd a vorbit cu noi.

Nu-mi fac griji, sunt convins ca-si mananca unghiile acum , m-ar mira sa nu stie toata lumea ce-i de capul lor si sa evite sa mai trimita prin ei pachete in Ro( sunt cateva optiuni acum in Chicago afara de ei)