Viata e valoarea suprema si ai obligatia sa o traiesti chiar daca te afli intr-un impas. Sunita este ajutorul si speranta tuturor celor cu probleme si necazuri. A fost premiata cu Coroana de Aur pentru miile de cazuri dificile, uneori imposibile, rezolvate cu succes.
Este singura tamaduitoare agreata de Biserica, lucreaza cu Duhul Sfant, impreuna cu Maica Teodora si Parintele Anastasia, rezolvand cazuri lipsite de orice speranta.
Daca credeti ca ati fost blestemat, ca nu mai aveti spor in casa/ afaceri, aveti vise inexplicabile, ati cazut in patima alcoolului, suferiti de impotenta,partenerul de viata v-a parasit faca nici un motiv sau explicatie, atunci apelati cu inceredere si va promit ca prin puterea Domnului, impreuna cu Maica Teodora si Parintele Anastasia, va vom ajuta sa va vindecati si sa gasiti calea cea dreapta.
Mentionam faptul ca Domna Sunita Maria nu intervine in schimbarea destinului ci doar in inlaturarea fortelor malefice ce au dus la schimbarea acestuia, si nici nu rezolva afectiunile medicale.
Cei care nu pot ajunge la cabinetele Dnei Sunita din Bucuresti, Oradea,Baia Mare, Arad,Timisoara pot fi consultati telefonic pe baza datelor personale la nr de telefon: 0040746674640.
Despre cazurile doamnei Sunita puteti citi pe : www.tamaduitoare.ro