Avem deosebita onoare să vă transmitem urările noastre de bine și să vă împărtășim vestea că o delegație a RePatriot - Romanian Business Leaders, formată din 18 antreprenori va vizita Chicago în perioada 17-20 Aprilie.

 

La ediția a patra a Summitului RePatriot - www.repatriot.ro/summit-2018 am hotărât că vom face o călătorie în SUA pentru a vizita comunitatea românească din Chicago pentru a strânge legăturile cu românii și a explora oportunități de afaceri și proiecte comune. 

 

Facem această călătorie pentru îndeplinirea misiunii RePatriot, pentru a cere sfatul și îndrumarea liderilor românilor din USA, de a ne conecta cu oameni de afaceri de origine română  dar și cu gândul de a strânge legăturile de afaceri cu USA, marele nostru prieten și aliat. Am stabilit deja că pe 18 Aprilie vom avea o Conferință RePatriot la Trump International Hotel&Tower, unde sperăm că vor participa cât mai mulți români din regiune. În aceiași perioadă încercăm să organizăm câteva întâlniri de afaceri relevante, apoi întâlniri cu liderii spirituali ai comunității românești, la Primărie, Camera de Comerț și la un Hub de tehnologie.

 

Vizita noastră este privată dar având în vedere discuțiile avute cu prietenii noștri de la Chicago credem că am putea fi de folos în marea lucrare de strângere a relațiilor dintre USA și România și din acest motiv vă trimitem acest mesaj.

 

Știm că aveți o agendă încărcată, dar credem că ar fi extraordinar dacă ar putea participa alături de noi cât mai mulți antreprenori români din Chicago la Conferința de la Trump International Hotel&Tower, din 18 aprilie 2019, la ora 18.00 și suntem deschiși la sfaturi și sugestii pentru o cât mai bună realizare a misiunii noastre.

 

Vă rugăm mult să transmiteți această informație către oamenii de afaceri de origine română. 

Detalii și înregistrare la Conferința RePatriot: https://repatriot.ro/conferinta-repatriot-chicago-2019. 

 

Romanian Business Leaders - www.rbls.ro este o organizație de afaceri din România care grupează importanți oameni de afaceri români animați de dorința de a face din România o țară mai bună pentru noi și semenii noștri prin dezvoltarea unor proiecte de anvergură și prin exemplul nostru personal.

 

RePatriot - www.repatriot.ro este unul din proiectele dezvoltate de organizația noastră care are ca misiune o conectare mai bună cu țara a românilor de pretutindeni cu prioritatea "repatriere prin antreprenoriat". Considerăm că românii de pretutindeni sunt o bogăție remarcabilă și credem că le putem oferi oportunități foarte bune de conectare cu România prin dezvoltarea de afaceri. Suntem preocupați ca românii de oriunde să facă afaceri profitabile în România, să vină des în vizită, să fie permanent conectați cu țara. Suntem preocupați de exodul continuu din ultimii ani și ne dorim să revină acasă, măcar cu sufletul și mintea, cât mai mulți din cei plecați.