NOU IN CHICAGO -TRANSPORTAM CU DOAR 0.95 CENTI PER LB COLETE SAPTAMANAL DIN CHICAGO CATRE ROMANIA !!! Dorim să vă venim în ajutor cu un serviciu de curierat internațional rapid, convenabil, profesional și eficient. NU avem limita de greutate pe colet !!!!

NOU-NOU-NOU-NOU.........DOAR 0.95 CENTI PER LB !!!!!!!

 3251 BRYN MAWR ,CHICAGO,ILLINOIS  60659....TELEFON :NICOLE: 6306407222

Într-o lume rapidă, ai nevoie de soluții la fel de rapide și eficiente. Mai ales când vrei să treci peste limitele impuse de distanțe. Alături de ROMANIAN PACKAGE TRANSPORT  poți trimite rapid și în completă siguranță colete pe ruta SUA -ROMANIA 

Fie că vrei să le trimiți ceva celor dragi, fie că dorești să transporți lucruri personale în cazul unei mutări sau  pentru orice altă nevoie, ROMANIAN PACKAGE TRANSPORT  este partenerul tău de încredere !!!!

Pentru echipa ROMANIAN PACKAGE TRANSPORT , transportul internațional de colete este o PRIORITATE  Cu zeci de ani de experiență in SUA si CANADA și o flotă proprie ce dispune de toate sistemele logistice și tehnice necesare, suntem gata să-ți venim în ajutor și să livrăm ușorcoletele tale celor dragi de ACASA !!

Serviciile noastre includ transporturi internaționale USA-ROMANIA dar si EUROPA cu vaporul sau avionul.

 Trimitem colete, pachete și bagaje,materiale de constructii ,mobilier  etc dar oferim  și servicii de ambalare și depozitare.

Servicii de dpozitare îți vin în ajutor în cazul în care dorești să predai un colet cu dată de livrare mai îndepărtată sau destinatarul coletului nu este găsit la momentul menționat, la locație. Depozitele noastre din România si SUA , construite în conformitate cu legislațiile în vigoare, vor asigura ambientul optim pentru ca pachetul tău să fie păstrat în cele mai bune condiții.

Alături de Romanian Package Transport e atât de ușor să trimiți pachete internațional!

NOI Ajungem acolo unde contează pentru TINE !!!!!

Pentru noi, niciun transport nu este prea dificil. Indiferent de dimensiuni sau tip.

Dorim să vă venim în ajutor cu un serviciu de curierat internațional rapid, convenabil, profesional și eficient.