Vacanta de vara se apropie cu pasi repezi, spre bucuria noastra si a celor mici.

Indiferent in ce directie te vei indrepta sau ce tip de vacanta vei alege, nu uita ca poti apela la sfaturile agentului de turism Perfect Tour, pentru cele mai bune recomandari in materie de calatorii.

Iti suntem alaturi 24/7, atat inainte de plecare cat si pe perioada vacantei tale. In grija ta ramane doar buna dispozitie!

Te poti indrepta catre plajele insorite din Hawaii sau Caraibe, la tarife ce BLOCKEDesc de la numai 77$/persoana/ noapte sau poti alege sa te distrezi impreuna cu cei mici intr-unul din parcurile de distractii din Europa sau din Statele Unite.

Cu siguranta vei considera ca Disneyland Paris este cea mai potrivita alegere, cu tarife incepand de la 333 euro/2 nopti/persoana cu mic dejun, inclusiv intrarea in parcuri pentru 3 zile. Daca te afli mai aproape de Walt Disney World (Orlando, Florida) te poti distra dupa pofta inimii timp de 4 zile, la tarife ce BLOCKEDesc de la 150 $/persoana/3 nopti.

O alta vacanta pe care o recomandam cu caldura este cea petrecuta la bordul unui vas de croaziera. Fie ca alegi un itinerar de 5 zile pe Coasta Pacificului cu plecare din Vancouver si tarif de la 349$/persoana) sau un itinerar de 7 nopti pe Mediterana de Est (cu plecare din Heraklion, Grecia si tarif de la 799$/persoana), te asiguram ca vei avea o vacanta cu tot de iti doresti. Distractiile sunt nelimitate la bordul unui vas de croaziera, petrecerile se tin lant iar numarul destinatiilor pe care le poti vizita depinde de durata croazierei pe care o alegi.

Ti-am deschis apetitul pentru vacanta? Te asteptam sa faci urmatorul pas!

 

Suna-ne la + 1 818 907 9800 pentru a ne spune ce asteptari ai si impreuna vom construi o vacanta pe care nu o vei uita niciodata!